Houbigant Duc de Vervins L'Extreme: За секој модерен господин

Машкиот парфем Houbigant Duc de Vervins L'Extreme ќе ви помогне да ја откриете мажественоста, силата и храброста, скриени длабоко во вас. 

Во мирисот доминира машкоста и веродостојно ќе го нагласи вашиот карактер на секој чекор.

мирис на кожата

мирис на цитрус

совршен за секој модерен господин

парфем погоден за секој ден