Иџе стана трикратен Европски Шампион: За мојата Македонија

Игор Иџе Стефановски, македонскиот автомобилист, спортски амбасадор од нашата држава. Неколкукратен освојувач на први места, еден од најдобрите во Европа и светот. Наша гордост.

Сега повторно голем успех! браво Иџе