Искрено интервју со Таско: Срцето ми беше долг период под опсада, сега сум слободен

Кога ќе го слушнете или прочитате името и презимето Кристијан Тасковски можеби нема да обрнете внимание, но неговото уметничко име (Таско) со гаранција ви е познато. Ова младо момче последниов период направи вистински бум кога се новите музички правци во прашање.

Омилен е помеѓу тинејџерите, а кога ќе се пушти некоја од неговите песни на забава сите играат и пеат во ритамот на Таско. За кратко време ја освои публиката, а веќе се подготвува за уште еден голем спектакл, каде ќе настапи на иста сцена со една балканска ѕвезда. 

Додека сите со нетрпение го очекуваат тој музички спектакл, ние му поставивме неколку прашања, а работите што ни ги откри Таско веруваме дека ќе ве заинтересираат.

Целото интервју можете да го прочитате на Хаштаг