Јакни на АРМАНИ: Минимализам и беспрекорност

Можеби еден од најдобрите дизајнери во светот, Џорџо Армани не престанува да восхитува во делот на машката мода. Познат е по прецизниот дизајн, минималистичките линии и елеганцијата, а токму такви јакни за овој период ни презентира. 

Изработени се од најдобри материјали кои ја задржуваат топлината, многу вешто се приспособуваат на машкото тело и имаат минимални детали. 

Цените се движат од 450 евра а кратките, до 1.500 евра за долгите јакни.