Jeanne Arthes La Voile Rouge: За маж кој добива сѐ што ќе посака

Дозволете Jeanne Arthes La Voile Rouge да го најави доаѓањето на маж кој добива се што ќе посака. Парфем полн со машка сензуалност, заводливост и страст кој никого не остава рамнодушен.

мирис на дрво

ароматичен мирис со билни ноти

совршен избор за модерниот авантурист

парфем погоден за секој ден

И многу евтин за квалитетот- чини од 5 до 10 евра