Јин и Јанг: Секоја сабота машко- женски муабети со Ана Бунтеска и Божидар Божиновски

Ракавицата е фрлена, предизвикот прифатен! 

Секоја сабота ќе имате можност на Машки магазин да прочитате видувања за одредени теми, но преку перата на поетот Божидар Божиновски и поетесата Ана Бунтеска. 

Еднаш тој провоцира и добива контра одговор, друг пат таа... И сето тоа собрано во едно четиво гледано од два различни (или слични) агли. Тие ќе бидат како Јин и Јанг. Машко- женски односи, вечна тема за разговор, но и поуки, длабоки мисли, поттик, нови видици...

Првиот предизвик очекувајте го оваа сабота

Тема: Машко здравје