КАЈМАКОСКИ со јазикот исползен: Колку фаци може да направи?

На својот Инстаграм профил, пејачот Даниел Кајмакоски постираше неколку фотки од еден настан на кој се фоторафира со актерот Неле Карајиќ. А Карајиќ е познат по својата хумористична страна... Токму такви се и фотографиите. Откачени и интересни истовемено, а како прават фаци се гледа подолу: