Како Игор Џамбазов ја претстави својата мачка?

Не би бил тоа што е, ако не е бескрајно хумористичен. 

Шоуменот Игор Џамбазов е познат по шегите и неретко знае да сподели интересни видеа на својот „Инстаграм“ профил. 

Често на „мета“ му се мачките бидејќи е нивен голем љубител, па реши да се пошегува токму со една мачка: 

View this post on Instagram

Недела...

A post shared by Игор Џамбазов (@igordzambazov) on