Ќе го одмазди братот: По победата над Али Есон Гиб, Џејк Пол во ринг со КСИ

Познатиот јутјубер Џејк Пол доминареше во вчерашната борба со неговиот колега јутјуберот Али Есон Гиб, запирајќи го уште во првиот круг. Неговата победа му го отвори патот за мечот за реванш со КСИ, кој во ноември победи во борбата со неговиот постар брат, Логан.

Не беше убава борба, но беше брза и одлучувачка. За да победи, Пол кој беше повисок во овој меч ја користеше својата мрежа.

Целиот текст и видеото можете да го прочитте и видите на Хаштаг