Кога ќе се намирисате со него, жената ја „тера“ на секс: Miyoshi Miyagi Instict

Машки парфем со феромони Miyoshi Miyagi Instict е производ на старата јапонска традиција на создавање парфеми, подобрена со современите достигнувања во биохемијата. 

Светскиот производител на парфеми со феромони Miyagi Miyagi ни подарува нов парфем Instict со фантастична мирисна нота. Овој парфем е за мажи кои сакаат да бидат во центарот на вниманието на жешките женски погледи. Парфемите со феромони најдобро се нанесуваат на вратот и зглобовите, на овие места крвта најдобро циркулира и на тој начин феромоните стануваат поинтензивни, а со тоа шират фантастични сексуални ноти.

Го има онлајн.