КОНОР МЕКГРЕГОР ни прикажува совршени потези со дијаманти и платина

Конор Мек Грегор со неверојатен придружник на рачниот зглоб ...

Мек Грегор сигурно не е премногу смирен човек, а повремено сака да се пофали со своите скапи нешта, но нашето внимание не беше насочено само на неговите брзи потези. ММА ѕвездата покажа неколку голораки потези, со неверојатен модел на часовник од платина Day-Date Rolex на левиот зглоб.

Моделот Platinum Day-Date е широко прифатен во колекционерскиот свет, така што обично може да се најде исклучиво на пазарот на половина цена, со цени што се движат од 35.000 до 50 000 долари. Моделот на Мек Грегор располага со нараквица од куќиште изработени од скапоцен метал, која за среќа е совршено отпорен на шок и притисок.

Ледениот синиот бројчаник е вистински херој на овој модел, бидејќи е ексклузивен за часовници создадени од платина. Заштитен со сафир кристал, бирачот исто така носи десет дијаманти кои се избрани индивидуално и рачно поставени од стручни гемолози.

Ролексот работи автоматски со хронометарски калибар 3255, кој има резерва на енергија од седумдесет часа, и е водоотпорен до длабочина од 100 метри. Часовникот е дизајниран да трае, што можеби ја објаснува причината зошто славниот спортист го носи со доверба додека тренира.