Квалитетни и модерни: Шорцеви и маици за мажи со изострен осет

Секогаш бирајте паметно.

На пазарот има многу облека. Битно е да го одберете она што вистински ви се допаѓа, да не биде премногу скапо и да ви прилега. Шорцевите се идеални за овој период. Но такви кои не се премногу шарени и немаат апликации кои се премногу видливи. Суптилноста е клучот во облекувањето! Одберете такви со дезени кои се интересни за око, или со вертикални линии. Можете да ги комбинирате со едноставни памучни маици кои не содржат мотиви. Брендот „Бонати“ изобилува со токму вакви и слични парчиња. Ваше е да ви се “погоди“ од прва и да бидете задоволни со тоа.

Машки шорц за капење, поставен со безбедносна мрежа, практичен и удобен за носење, еластичен појас во струкот.

Цена: 629 денари

Машки шорц за капење, поставен со безбедносна мрежа, практичен и удобен за носење, еластичен појас во струкот и суптилен дезен 

Цена: 799 денари 

Практична маица со кратки ракави изработена од памук за максимална удобност. Карактеристичен кружен отвор, погодна за секојдевно носење 

Цена: 489 денари