Let s Travel To Paris For Men од Mandarina Duck: Енергичен, урбан, заводлив, секси

Let s Travel To Paris For Men од Mandarina Duck е атрактивен, неодолив, модерен и елегантен машки парфем. 

Се отвора со ноти на бергамот, јаболко и жалфија. Во срцето на овој примамлив, енергичен, урбан и атрактивен парфем се морските ноти, рузмарин и виолетова, додека основата на парфемот се состои од мешавина на ноти на мошус, тонка и мов.