Liz Claiborne Mambo: Ја нагласува сексапилноста и вродената машкост

Почестете се со парфем со кој ќе оставите впечатлив впечаток во секое друштво. Машката колонска вода Liz Claiborne Mambo за мажи е олицетворение на луксузот и ексклузивноста, а неговиот генијален состав на мирис ќе ги воодушеви и најпребирливите сетила.

ориентален мирис

мирис на фугер

ја нагласува сексапилноста и вродената машкост

уникатен парфем за специјални прилики