Луис Витон: Нова колекција за урбани мажи со стил

Опсегот вклучува избор на предсезонски накит и патики кои дефинитивно ќе се најдат на бројната листа на желби ...

Колекцијата „Луис Витон„ пред-пролет / лето 2020 година, потпишана од Виргил Абло, е претставена преку серија кампањи кои се фокусираат на колективната енергија на денешната младина. Најновиот опсег доби комплицирана графика и минималистичка палета на бои.

Клучни артикли од француската модна куќа во овој нов асортиман вклучуваат чанти од Monogram Legacy, Studio Jacquardблузи , Quilted 3D-Effect Chainџемперии ексклузивно достапна Persian Jacquard Half-Zip поло маица.  Што се однесува до накитот, моделите можат да се видат со LV амблеми на прстени и нараквици, како и со синџири во кубански стил. Покрај оваа колекција, достапен е и избор на патики LV 408 заедно со маскирна монограм винд јакна. Деталниот преглед на ексклузивните модели можете да го видите во галеријата: