Машкост, харизма и префинетост во едно шише: Ladenac Velor

Машкост, харизма и префинетост во едно шише. Животинскиот парфем Ladenac Velor веднаш го истакнува вашето вистинско јас. Надворешната структура потсетува на мобилен телефон, а тоа е навистина уникатно. Уникатен е и мирисот, измешан со цитрусни ноти.

ориентален мирис

совршен за секој модерен господин

луксузен парфем за остроумните