Мажите ќе одлепат: Овие фармерки имаат патент кој ќе го повлечат само најхрабрите жени!

Оние дами со вистинска самодоверба најверојатно ќе ги носат.

Ако сакате искинати фармерки да гледате на жените, но и тоа не и доволно за вас, сега има такви што ќе го покажат задникот.

Модната куќа “Ветементс“ штотуку создаде фармерки насочени кон најхрабрите жени бидејќи откриваат многу повеќе отколку што би сакале, а мажите сигурно дека ќе сакаат!

Овие фармерки имаат патент чие отворање го изложува женскиот задник на целиот свет.

Можеби компанијата само сакаше да го шокира модниот свет со ова ама сигурни сме дека мажите ќе го дочекаат овој револуционерен моден предизвик, а не веруваме дека многу жени ќе бидат подготвени да ги носат, а камоли да потрошат за нив 1.490 евра.