Мажите сакаат кога жените им се восхитуваат: Кои детали откриваат најмногу

За возврат, тој бара таа да му се восхитува, односно тој да е херој во нејзините очи.

Но, тоа не е единствената работа што го прави мажот среќен во една врска. Тој сака жената да го сака и да го прифати со сите свои недостатоци и доблести, а тој исто така ја цени независноста кај поубавиот пол. Вистински маж не сака партнерка покрај себе која ќе го потчини својот живот на него и неговите интереси, туку храбра дама која држи до себе и мисли со главата.

Мажот е среќен ако жената е среќна

За него е исто така важно како се чувствува жената затоа што не сака да претпоставува што се случува во нејзиното срце и глава. Експертите предупредуваат дека емотивните партнери градат ѕид меѓу себе секој пат кога молчат за врската, особено ако тоа се однесува на тоа како се чувствуваат. Добрата комуникација е исто така важна. Затоа мажот сака партнерка со која може отворено да разговара за сè.

Стил на мажот

Чевлите и часовникот на неговата рака најмногу зборуваат за стилот на облекување на мажот. Погрешниот избор на обувки може целосно да ја расипе комбинацијата на облека, дури и кога другите парчиња облека се чини дека се добро избрани и усогласени.

Се вели дека мажот не може да сокрие две работи: кога сака и колку е богат. Во вториот случај, часовникот може да го издаде затоа што тој детал на рака испраќа јасна порака за неговиот имиџ, животниот стил, социјалниот статус, материјалниот статус, навиките ... Затоа, кога ќе го купите, важно е да изберете модел што ќе го истакне вашиот стил и личност. Часовникот има моќ да покаже нечија автентичност не само во дизајнот и квалитетот, туку и во тоа како се носи.