Миленикот на македонската нација: Кој е на фотографијата?

Сите имаме фотографии со нашите родители кои во раното детство не чувале во раце кога не фотографирале. Така и Влатко Лозаноски. Момчето кое направи завидна кариера и секој негов хит му е подобар од претходниот. Моментално најдобриот машки вокак кај нас. Лозано како мал бил мирно дете и детстството го поминал во родното Кичево, градот во кој и денес често доаѓа за да се види со семејството и со своите најдобри пријатели. 

Н.Т.