Многумина тврдат дека „возбудениот питон“ е најдобрата секс поза досега

Едноставна и лесна поза, ако сакате да направите промена во вашиот сексуален живот и да го збогатите, или едноставно ви е здодевно од познатите пози кои најчесто ги практикувате, решението доаѓа подолу.

Поточно, корисниците на Интернет низ разни форуми со месеци тврдат дека позицијата „возбуден питон“ е исклучително добра, иако на прв поглед не ветува.

Се изведува со тоа што мажот лежи на грб, а жената треба да се спушти на неговиот „петел“.

Потоа, треба полека да легне, така што нозете се во иста рамнина.

Жената треба да се припие до рацете на нејзиниот партер, кои тој претходно ги издолжил, а потоа да го крева торзото како змија подготвена да гризе.

За секое време, потпирач треба да и битат нејзините прсти на стапалата.