МОДНО ПАТУВАЊЕ ДО ВАШАТА ОМИЛЕНА ДЕСТИНАЦИЈА

Велат дека патувањето е најдобрата инвестиција која некој може да ја направи. Оваа пролет можеби не можеме да патуваме, но тоа не значи дека не можеме да си поиграме со стилот и со комбинациите да се почувствуваме како да сме на сите далечни, прекрасни дестинации на кои сонуваме да се најдеме некој ден.

Со лесно пребарување на www.fashiongroup.com.mk направете ја вашата комбинација која ќе ве одведе на омиленото место, а дополнително искористете ја акцијата со која колку повеќе парчиња купувате, толку повеќе попуст добивате. Од 6 до 11 мај, за едно купено парче се пресметува попуст од 20%, за две 25%, а за 3 попуст од 30%.

Азурен брег

https://www.fashiongroup.com.mk/kosuli/35131-kosula

https://www.fashiongroup.com.mk/pantaloni/4023-pantaloni

https://www.fashiongroup.com.mk/cevli/33233-cevli

https://www.fashiongroup.com.mk/ocila-za-sonce/43101-ocila-za-sonce


https://www.fashiongroup.com.mk/ocila-za-sonce/21330-ocila-za-sonce

https://www.fashiongroup.com.mk/maici/43356-maica

https://www.fashiongroup.com.mk/sesiri/32762-sesir

https://www.fashiongroup.com.mk/canti/36320-canta

https://www.fashiongroup.com.mk/canti/36782-canta

https://www.fashiongroup.com.mk/papuci/35243-z-papuci


City break

https://www.fashiongroup.com.mk/torbi/33673-torba

https://www.fashiongroup.com.mk/maici/29775-m-maica

https://www.fashiongroup.com.mk/jakni/29780-m-jakna

https://www.fashiongroup.com.mk/farmerki/29694-m-farmerki

https://www.fashiongroup.com.mk/canti/31036-z-torba

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/34003-z-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/ranci/42770-z-ranec

https://www.fashiongroup.com.mk/obetki/32322-obetki


Сафари

https://www.fashiongroup.com.mk/bluzi/35015-bluza

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/31066-maski-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/ranci/30167-ranec

https://www.fashiongroup.com.mk/sesiri/32329-sesir

https://www.fashiongroup.com.mk/marama/36308-marama

https://www.fashiongroup.com.mk/kombinezoni/30390-zenski-kombinezon

https://www.fashiongroup.com.mk/espadrili/29770-z-espadrili


Тропски краишта

https://www.fashiongroup.com.mk/kosuli/34868-kosula

https://www.fashiongroup.com.mk/ocila-za-sonce/43099-ocila-za-sonce

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/35237-m-patiki

https://www.fashiongroup.com.mk/pantaloni/31482-pantaloni


https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/42726-z-fustan

https://www.fashiongroup.com.mk/sandali/36386-zenski-cevli

https://www.fashiongroup.com.mk/ocila-za-sonce/33842-ocila-za-sonce

https://www.fashiongroup.com.mk/canti/42760-z-torba