Набилдани политичари: Погледнете ги

Политиката не е секогаш наша омилена тема, плус тоа можеме само да се нервираме околу неа. 

Политичарите и нивните ветувања веќе ни се преку глава, исто како и нивните неспособности и досадни костуми.
Но, секогаш има исклучоци, оние ретко - набилдани политичари, едниот од Србија, а другиот од Хрватска.

Еве какви тела постигнаа со вежби:

  • Чедомир Јовановиќ - Србија

Чедомир со години е познат како еден од најзгодните, ако не и најзгодниот во целиот регион. Српскиот политичар својата популарност ја должи на жените, но пред сè, на неговото извајано тело, кое го покри со бројни тетоважи.

  • Дамир Хабијан - Хрватска

Овој хрватски политичар редовно објавува разголени слики на социјалните мрежи и не ја крие својата страст кон спортот и теретаната. Честопати е во медиумите токму заради извајаното тело.