Надарената Македонка Елеонора позната од реалното шоу, направи неочекувана промена: Сите се чудат зошто по една година брак

Популарната Нора,поранешна  учесничка на реалното шоу „Задруга“, на сите им е позната по името и презимето Елеонора Миљковиќ. Сепак, до името на Елеонора на нејзиниот профил на социјалните мрежи веќе не стои презимето Миљковиќ.

Елеонора сега е Кочовска на „Инстаграм“.

Тоа е презимето кое Нора го зеде од сопругот, чие име е Чедо Кочовски.

Сепак, оваа атрактивна Македонка не се омажи пред неколку дена, туку минатата година. На прашањето зошто дури сега го смени презимето на социјалните мрежи, таа одговори:

- Нема посебна причина. Ова е Инстаграм. Мислев дека воопшто не е важно што ќе се пишува таму, бидејќи важно е што стои во документите - изјави Нора медиумите.

А на прашањето дали можеби нејзиниот сопруг и прави проблем што до сега не го ставила неговото презиме на профилот, а таа кратко одговори:

- Не!

 Фото:elle.m/instagram