Најдобрите филмови на сите времиња!

Популарниот сајт „Ranker“, направи листа на филмови која има за цел да ги покаже кои се најдобрите филмови на сите времиња.

Оваа листа не е направена според професионални критичари или сценаристи, туку според фанови и обични гледачи кои преку гласање, се изјаснија кои филмови ги фаворизираат најмногу.

Така е генерирана листата од 100 најдобри филмови, а ние ќе ви ги петставиме топ 10 најдобри кои и ден денес се актуелни.

1.  The Godfather

2.  The Shawshank Redemption

3.  Pulp Fiction

4.  Star Wars

5.  The Dark Knight

6.  GoodFellas

7.  The Godfather Part II

8.  Schindler's List

9.  Matrix

10.  Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark