Најлуксузните парфеми за мажи: Но на еден, жените „ тотално полудуваат“

Парфемите се совршено лични додатоци на секоја личност на планетата

Тие ни помагаат да оставиме впечаток, да ја комплетираме сликата за себе што им ја претставуваме на другите, и сакале или не, тие ни даваат можност да бидеме совршено уникатни. Со својата сензуална и заводлива хемија, парфемите под влијание на нашето тело и сите елементи што го сочинуваат, создаваат уникатен мирис кој ја опива секоја личност што ќе ја сретнете, создавајќи вистинска бура во воздухот. Моќни, свежи, опојни или ориентални, парфемите што доминираат во сегашната сцена за убавина ни даваат можност да го најдеме токму тоа што ни одговара.

Најпопуларните брендови во светот понудија беспрекорни нови машки парфеми, што ќе биде совршен завршен збор во рутината за нега на секој маж. Но еден, остава трага каде и да одите, со кого и да сте... За него велат дека е „жив огин“. Се работи за парфемот Yves Saint Laurent Y.

Решивме да ви претставиме и неколку новини во машкиот универзум, кои сигурно ќе ве воодушеват. Откријте ги...

 Ermengildo Zegna Essenze Roman Wood

Yves Saint Laurent Y

Aqua di Parma Note Di Colonia V

Aesop Rozu

Chanel Pour Monsieur