Направете едноставно сопствен клима уред дома за 20 евра! (ВИДЕО)

Во ова видео погледнете како лесно да направите клима уред за многу малку пари! Сè што ви треба е мала термо-кутија (може да биде обична пластика, но мразот ќе се стопи побрзо), мал вентилатор и мраз!