Направи во карантин теретана целосно од дрво

Захари Скидмор не можеше да функционира без дневен тренинг, па затоа тој изгради дрвена теретана во неговиот двор ...

Во Америка ситуацијата со коронарниот вирус се влошува, а сега има над половина милион заразени во оваа земја, што е прилично алармантно. Поради ова, многу американски држави се во целосн карантин, вклучувајќи ја и државата Охајо, од каде е Захари.,

Тој е еден од оние мажи кои секојдневно тренира, но бидејќи спортските сали и теретаните не работат сега, Захари не знаеше како поинаку да го поминува своето време и како да ја одржува својата кондиција. Затоа, тој реши сам да направи теретана и користеше само дрво.

Направи клупи за клупи, вратила, разбој, тегови и многу други уреди, па дури и успеа да создаде импровизирана справа за развлекување. Неговата теретана стана хит на Интернет, а тој е задоволен што видоа сите како изгледа неговиот тренинг за карантин.