НЕВЕРОЈАТНО: Го паркира автомобилот КАДЕ САКА, благодарение на ОВОЈ ТРИК (ВИДЕО)

Фото: PIXABAY

Жената е „фатена“ како го паркира својот автомобил на една од најфреквентните улици во еден кинески град, на место кое воопшто не е наменето за паркирање, само благодарение на нејзината снаодливост.

Останатите возачи со целосна збунетост гледале што прави оваа жена. Имено, кога го преместила автомобилот од ова „паркинг место“, излегла од автомобилот и спакувала еден вид „килим“ со кој го означила местото на улицата како паркинг.

Другите автомобили веднаш започнаа да свираат во знак на протест, меѓутоа, таа не обрнуваше внимание на тоа. Креативно, нема што!Видео: Фејсбук