НИКОБ ЛАБ со нова мобилна локација – Бибај Групација

Од денес ќе биде отворен мобилен пункт за PCR и брзи антигенски тестови во комплекот на Бибај групација  - ул. Јадранска Магистрала (Качанички пат) во Скопје- известија од НИКОБ ЛАБ.

Работното време на мобилниот пункт е секој ден од 08-16 часот.

Тестирањето е без закажување и регистрација на термин, а резултатите можат да се добијат во рок од 30 минути (за брзите антигенски тестови), или истиот ден (за PCR тестирање).

НИКОБ ЛАБ како општествено одговорна компанија вложува огромни средства и напори да им излезе во пресрет на сите граѓани кои сакаат да се тестираат по најниски цени, а истиот тест може да им послужи за патување во странство.

За повеќе информации можете да се јавите на телефонскиот број 02/274-1000 или да ја посетите веб страната nikoblab.mk.

Напомена: При тестирањето задолжително е носење на документ за лична идентифиција, како што е лична карта или патна исправа (пасош).

НИКОБ ЛАБ – БРЗИ, ДОСТАПНИ И КВАЛИТЕТНИ!

ПР објава