Нивес Целзијус без градник за добро утро (ФОТО)

Ако денот по утрото се познава, тогаш будењето со ваква фотографија на Нивез Целзијус најавува одлична Сабота.

Провокативната моделка ги покажа своите бујни гради сокриени само под џемпер и кажа дека веќе го пие своето трето еспресо.