Новогодишна промоција за деловните корисници на Телеком

Македонски Телеком најавува одлични Новогодишни промоции за деловните корисници.

Овие празници, добивате многу поволности со промотивната понуда.

Останете секогаш поврзани со три пати повеќе интернет во Magenta 1 Business Essential и Standard, Business Essential и Standard. Склучете нов или продолжете го постојниот договор Magenta 1 Business и добијте намалени цени на претплатата на мобилните линии.

Не пропуштајте ја промоцијата за модерна веб-страница и алатки за дигитален маркетинг со пакетот In One Start којшто можете да го користите без надомест во првите три месеци од договорот.

Оваа година, за прв пат се воведува промотивен буџет за фиксен интернет во Magenta 1 Business за набавка на уреди по супер цени. Во рамките на оваа промоција добивате и дополнителен буџет во мобилното портфолио Business.

Промоцијата веќе започна и ќе важи до 31 јануари 2024 година.

Дигиталната трансформација на вашиот бизнис продолжува и за време на празниците.

Повеќе информации на:https://www.telekom.mk/magenta1-business.nspx

ПР објава