Онлајн апликација за шопинг вистинско решение за мажите со работни обврски

Дефинитивно мажите не се по шопингот, туку жените се тие кои најчесто им избираат облека, но кога ќе се решат да пазарат сами, да си купат парче облека сакаат тоа да го направат експедитивно.

Во неодамнешната студија во која учествуваа 19 милиони мажи, резултатите покажаа дека 70 отсто од мажите го прават поголемиот дел од купувањето на Интернет. Не само тоа, туку 25 проценти од анкетираните еднаш неделно пазарат облека.
Во Македонија мажите тоа можат да го сторат едноставно и брзо преку он-лајн апликацијатана  на Fashion Group преку нивниот мобилен уред,   Android или Iphone, со неколку клика се најавувуваат и го купуваат производот, а во рок од 3 до 5 дена ќе им биде доставена пратката на дестинацијата која тие ќе ја одредат.


Мажите за себе или за подарок може да купуваат преку он-лајн продавницата на fashiongroup.com.mk, која е отворена буквално 24 часа во текот на целата недела. Продавницата ги има познатите светски брендови како  Desigual, Diesel, Geox, Guess, Inuikii, Levi’s, Mango, Parfois, Premiata, Replay, Springfield, Steve Madden, Super Dry, Timberland, UGG, Women’s Secret.
Бенефицијата за која купувате он-лајн е тоа што можат да ја користитат нивната лојалти картичка која нуди можност за собирање на поени и специјални поволности, а со тоа следуваат и дополнителни изненадувања