Опуштен после работа: Васил Зафирчев ужива на две дестинации

По успешните претстави во кој глуми, реши малку да се одмори

Долгото топло лето беше вистински предизвик за актерот Васил Зафирчев. По одморот во египетското одморалиште Хургада, замина за Охрид, малку да си ги наполни батериите и кај нас.

Зафирчев претходно беше во Крагујевац, на фестивалот „Баштеатар“ наменет за професионални театарски групи и независни продукции.

Таму  играше во претставата „Шумата на моето дрво“ за која доби облични критики.

Н.Т.