Овој викенд голема забава во Skopje City Mall славиме 7ми години!

Време е гооолема забава, мноооогу награди и шооопинг лудило во Skopje City Mall за нашиот 7ми роденден! 

По повод 7-от роденден  обезбедивме богатата роденденска програма, за сите посетители на Skopje City Mall, каде ќе имаат возбудливо шопинг искуство од 4ти до 6ти октомври со големи попусти.


Забавата започнува во петок кога имаме соба за гости до Тино и Атанас од 13:30 до 18:30 часот.