Paco Rabanne Invictus Legend: За мажи кои сакаат да заведуваат

Ако сакате да бидете некој кој ќе заведува и привлекува со мирис, тогаш мора да го имате овој парфем.

Парфемите се нашите најдобри пријатели, особено за време на топлите летни денови. Парфемите се тука за да докажат дека водиме грижа за себе и дека во секоја ситуација сакаме убаво да мирисаме. Иако, тоа го правиме првенствено поради себе, со помош на добриот парфем, неговите сексулани ноти, многу е полесно да се освои срцето на некоја девојка што одамна ја посакуваме и да ѝ го привлечеме вниманието во друштвото.

Еден таков мирис, кој девојките го „запишаа“ во привлечен е Paco Rabanne Invictus Legend

Invictus Legend има дрвенест ароматичен мирис за мажи. Во себе ги содржи клучните кодови од својот претходник: свежа сензуалност, тензичност и врвни состојки. Направен за победа, во овој мирис се судираат две страни: свеж адреналин и моќно зачинети дрвенести ноти.


Фото и Видео: Youtube

Извор: fragrantica.com