Пет жени признаа: Имавме групен секс и еве како навистина изгледа


Меѓу луѓето кои не доживеале сексуални оргии, а тоа е веројатно огромно мнозинство, постои одредена доза на љубопитност за таквите искуства. Токму затоа неколкумина зборуваат токму на оваа тема - како е да се биде во просторија исполнета со голи тела, обвиена со страст.

Никој не е насилен

Пред неколку месеци доживеав групен секс. Бевме две девојчиња и осум мажи. Беше многу возбудливо и многу, многу забавно. Никој не беше премногу сугестивен или насилен. Мажите едноставно го менуваа редот одново и одново, и така неколку часа.

Неколку пати ме повикаа да ја повторам средбата, но секој пат навистина имав итни обврски.

Толку многу различни мириси, а ниту еден од нив не е пријатен

Оргијата обично се случува на крајот на вечерта. Кога веќе сите се повеќе или помалку пијани, сити и опуштени. Повеќето од учесниците се просечни или потпросечни по изглед. Има неколку пози кои навистина можете да ги испробате, бидејќи има многу луѓе во толпата и некои работи едноставно не се технички изводливи. И има толку многу различни мириси, ниту еден од нив пријатен, а секој од нив станува поинтензивен колку подолго трае оргијата.

Често сте физички блиски со некој со кој лично не би сакале да бидете и покриени со телесни течности од двата пола. И цело време обидувајќи се да не се лизнете на искористените кондоми.

Момците се со почит

Јас сум жена која пробала групен секс. Бев во свингерски клуб со една другарка и отидовме во просторија во која се собираат претежно само девојки и каде што има огромен кожен кревет во средината на собата.

Неколку мажи влегоа во собата, а ние седевме и чекавме додека не влезе некој што ни се допаѓа. Пријдовме до мажи кои ни се допаѓаат, лежевме еден до друг на креветот и уживавме додека тие цела ноќ се редеа. Беше многу забавно и мажите се навистина со почит. Сите носеа кондоми и штом некому речете „не“, тие ќе се повлечат во истата секунда.

Луѓето се тешки

Оргиите понекогаш знаат да бидат забавни, но во повеќето случаи ми се непријатни и малку чудни, бидејќи често бараат завидна физичка издржливост и вештини. Едно секогаш забележувам - луѓето се навистина тешки и таа тежина значително го намалува задоволството. Раката и ногата ви се вкочануваат, добивате грчеви...

Најмногу ги запознавате луѓето пред самата акција

Она што никој не ми го кажа пред првата оргија е дека постои непишано правило дека пред самата акција, луѓето кои ќе учествуваат таа вечер треба да се запознаат.

На моето прво искуство му претходеше средба и дружење во ресторан. Едноставно договорете се за местото каде што одите за да запознаете странци пред да одите да имате секс со нив. На почетокот ми беше чудно, но испадна дека навистина помага со нервозата.

Фото:freepik