Порно актерката тврди дека мажите не сакаат да излегуваат со неа: „Имам проблем“

Ѕвезда од филмови за возрасни јавно се пожали дека мажите не сакаат да излегуваат со неа поради нејзината професија...

Австралијката Били Бивер изјавила дека нема проблем да развива пријателства со мажи или да наоѓа мажи кои сакаат да спијат со неа, но кога се во прашање врските, работите за неа стануваат многу покомплицирани. 

Порно актерката излезе на платформата TikTok за да објави видео во кое се прашува зошто нејзиниот начин на заработка ги одвраќа мажите од нејзиниот живот.

Во видеото, Австралијката вели: 

„Штотуку ја дознав наводната причина зошто мажите не можат да излегуваат со мене“. Знаете, велат дека ми се пријатели, дека ме почитуваат и многу се грижат за мене, но потоа велат дека не можат да бидат со мене поради мојата историја и минато“.

„Сите имаме минато и сите имаме историја. Единствената разлика е што јас го снимив мојот. Мојот е на камера. Дали тоа ме прави невозможна да излегувам? Сериозно, да или не? Мислам, разбирам и не разбирам во исто време“. 

Били додала дека мажите секогаш сакаат да имаат секс со неа, но нејзината работа е далеку поголема пречка кога станува збор за состаноци.

Како што заклучи моделот на OnlyFans: 

„Ако сакате да го искористите моето минато и не можете да ми дадете шанса или што и да е поради моите видеа што се достапни за сите, вклучувајќи ги и моите пријатели да ги видат, тогаш тоа е ваш проблем, а не мој“.