Празнична шопинг инспирација: Повеќе парчиња - поголем попуст

Следува продолжен викенд, во кој поради ограниченото движење ќе имаме повеќе време за онлајн активности, а една од нив се разбира е и онлајн шопингот.

Овој викенд, поточно во периодот од први до петти мај, Fashion Group Ви овозможува да купувате парчиња од најновите колекции на попуст од 15% за еден, 20% за два и 25% за три купени производи.

Ние ви предлагаме комбинации со кои сме сигурни дека ќе оставите впечаток, на вас е да го изберете најдоброто за вас и да бидете уникатни. 

https://www.fashiongroup.com.mk/palta/36031-palto

https://www.fashiongroup.com.mk/pantaloni/33565-pantaloni

https://www.fashiongroup.com.mk/cevli/33228-cevli


https://www.fashiongroup.com.mk/ranci/33957-maski-ranec

https://www.fashiongroup.com.mk/maici/42799-m-maica

https://www.fashiongroup.com.mk/pantaloni/31116-maski-pantaloni


За женски комбинации продолжете на Женски магазин