Прва класа чевли: Целосно рачно изработени

Исклучиво рачно изработени, чевлите и чизмите на брендот „Cie“ се можеби едни од најдобрите во светот. Се користи само првоклана кожа, обоена и природна, а обработката налага многу прецизна вештина.

Овие обувки на прв поглед изгледаат само стилски убави, но се претерано лесни за носење. Тоа е овозможено од влошлата која е исполнета со мохаве ливчиња кои создаваат неверојатна леснотија и мекост. 

Од брендот не се раководат според светските модни трендови туку тие ги создаваат, барем во поглед на машките чевли. Цените се движат од 200 до 1000 и 2000 евра, во зависнот од моделот и типот ка кожата, како и од самата изработка.

Еве дел од нивните уникати: