„Растураше“ уште на 14 години: Досега необјавено видео од Нован Ѓоковиќ

Најдобриот српски тенисер Новак Ѓоковиќ е приморан на пауза, како и сите останати тенисери поради пандемијата од коронавирусот.

А, како што мометално нема турнири и атрактиви потези од најдобрите тенисери на денешницата, АТП на социјалните мрежи сподели досега необјавено видео од Новак од 2001 година.

Видеото може да го погледнете на Хаштаг.