Разбудете го телото за 30 минути

Личниот тренер, Крег Белентајн, вели дека е подготвен да ја стави својата репутација на коцка со оваа програма.

Она што е најдобро од сè, е за време на целиот тренинг освен што треба да користите рекцизити, треба и неколку тегови, клупа, но и вашето тело.

Еве и како изгледа овој тренинг.

Вежбите од секоја рунда работете ги по напишан редослед и кога ќе ги завршите, повторете го целиот круг на вежби онолку пати колку што е наведено во насловот.

ТРЕНИНГ:

ЗАГРЕВАЊЕ

Затворски чучњеви (20-30 секунди)

Склекови (15 повторувања за двете раце)

Вежби со исчекор (2 пати во 20 секунди, со колку што е можно помал одмор)

ПРВА РУНДА (ТРИ ПОВТОРУВАЊА)

Бугарски чучњеви (20 за секоја нога, 20 секунди одмор помеѓу серијата)

Притискање со тегови на гради (40 секунди, потоа 20 секунди одмор)

Згибови (40 секунди, потоа 20 секунди на одмор)

ВТОРА РУНДА (ТРИ ПОВТОРУВАЊА)

Чучњеви со тег (40 секунди, без одмор)

Притискање со тегови на гради на коса клупа (40 секунди, без одмор)

Еднорочно веслање со перкусии (40 секунди за двете раце)

ЗАВРШНИЦА

Чучњеви (20 секунди, 10 секунди пауза, 20 секунди, пауза од 10 секунди)

Чекор (20 секунди, 10 секунди пауза, 20 секунди, 10 секунди паузи)

Легионери (20 секунди, 10 втори паузи, 20 секунди, 10 секундарни паузи)