Ретро скапоцено парче: Часовникот Tissot Tradition

Tissot Tradition е модерен часовник инспирирани од дизајнот од 1950 -тите. 

Дизајнот со винтиџ стил е совршено избалансиран со класичните детали и суптилни линии, како што се декорација на гилош и заоблено куќиште кое го краси дајл со перпетуалнен календар, што овозможува приказ на ден, дата и месец.

https://bozinovski.com.mk/brand/products/item/5100