Седи со гол задник во коприви и заработува многу пари: После тоа, мора веднаш да направи една работа - „Уште ме боли многу“

Во денешно време е можно да заработите многу пари на разни бизарни работи, а некои дури и се согласуваат на болка само за да дојдат до пари!

Така, девојка која на социјалните мрежи се претставува само како Ари откри дека досега на една платформа за возрасни земала повеќе од 60 илјади долари, и тоа со исполнување, во најмала рака, чудни барања на своите клиенти.

Имено, мажи обожаваат да ја  гледаат атрактивна тиктокерка додека се занимава со градинарство, па фантазиите на дел од нив се приспособени на околината во која таа ужива додека копа и сади.

Повеќето нејзини обожаватели сакаат да ја гледаат гола додека ја уредува градината. Меѓутоа, има секакви барања, па често од неа бараат да седи со гол задник во коприви!


- Без разлика колку пати го правев тоа, сепак многу ме боли. Затоа, кога ќе исполнам нечија желба, веднаш морам да го ставам задникот на мраз бидејќи во спротивно нема да можам да седам со часови – изјави таа во една прилика.


Ари порано била келнерка во казино ресторан, а сега сонува да заштеди толку многу што можеби ќе може да си дозволи куќа со огромна градина.


Фото и Видео: ТикТок

Извор: мондо