Секс во бел мантил: Психијатарот ме заведе, не можев да одолеам

Презаситена со работата, секојдневниот стрес, рутината на животот и низа неуспешни проекти, решив да разговарам со некого, кој не е мој пријател, кој има практични одговори на сите прашања - и е позитивен.

Единствената работа за која можам да бидам позитивна, ако има тест за тоа, е стресот! Станав неподнослива за околината, но најмногу за себе.

Еден пријател ми даде визит-карта од психијатар, кој се занимава со токму вакви проблеми на неврозата во денешното општество. Имав верба, но не и волја да одам. 

На крајот, најдов сила да го слушнам психијатарот преку телефон, длабок, решителен, но и секси. Се договоривме за датум за сесија и се чувствував како да сум отстранила еден дел од товарот од моите оптоварени рамена.

Влегов во канцеларијата, конечно, по една недела чекање за состанок. Тој стана од столот, висок, голем ... Јас навистина не очекував дека ова ќе се случи, иако тајно се надевав на тоа.

Остави професионално растојание, но од самото негово присуство, ми се чинеше дека   проблемите исчезнаа со некоја неверојатна заплеткана збунетост на мојот ум.

Прашањата што ми ги поставуваше беа нејасни и алудираа на страст, либидо, секс или јас им давав такви упатства во мојата потсвест. Како и да е, славниот Фројд не ја застапуваше теоријата дека сè е засновано на либидото?

Сесиите следуваа и стануваа почести, постигнавме интимност што малку ги надмина границите за вкусот на Хипократ. Но, јас бев подобро, навистина подобро. Мојата животна енергија повторно доби сила.

Се гледавме еден со друг во тишина и толку интензивно. Во моментот, ни беше јасно дека мирисот на страст се шири преку ординацијата.

Тој стана од фотелјата, се приближи кон мене, огромен, ме зграпчи за половината и ме стави на голема маса. Сè уште се гледавме директно во очи. Неговите беа замаглени од обвинението за похот, и јас се занесев во таа желба што тлееше од почеток.

Тој го крена мојот фустан, ги одврза пантолоните со еден удар, а потоа ги искина гаќичките и влезе во мене длабоко, длабоко ... Едвај се воздржав од непосреден оргазам.

Почна да ме бакнува на вратот, го искина копчето од фустанот и ми падна кон градите. Бевме толку влажни и соковите ни се соединуваа и ми ги кренаа бутовите.

Ми шепна во уво дека никогаш не го искусил ова, дека неговиот ум ја блокирал опцијата за ризик ...

Се топевме во страст зад заклучената канцеларија. Немаше време, бевме во некоја непозната димензија, и под хипнозата на нашите тела совршено координирани.

Немав подобра терапија!

извор:alo