Со овие 5 потези- СЕКОЈА Е ВАША!

Немојте како многумина да сеправдате дека едноставно немате успех со жени, ниту пак среќа со нив.

Може да ги заведувате скоро сите, но не со тишина и збунет изглед. Користете го вашиот поглед мудро…

Еве ги тактиките во само 5 чекори:

Нормалниот поглед трае 3 секунди. Продолжен поглед, контакт со очите што трае најмалку 10 секунди значи или вовед во расправија или - вовед во сексот. Контактот со очи за 4-5 секунди предизвикува силна емоционална реакција кај нас: го активира нервниот систем, го забрзува чукањето на срцето, крвта почнува да врие, а хормоните „дививеат“. Тоа енепогрешлив знак дека сакаме некого, дека сме привлечени од нив.

Вперете го погледот конпосакуваната личност, држете го неколку секунди, а потоа погледнете наоколу и повторно вратете се на неа. Ако таа личност не ве погледне ни дури и по минута или две, откажете се - немате шанса.

Погледот од лицето треба да се спушти до градите, па дури и до гениталиите.

Кога ќе ве привлече некој, почесто ќе ги трепкате со очите. И ако таа личност трепка почесто - таа е заведена - сигурен знак.

Конечниот удар - намигнете и со мала насмевка – ваша е!