Со задник од милион долари, македонската фитнес инструкторка ви ја честита Новата година

Фитнес инструкторката Ана Стојанова од своето тело направи ремек дело. Таа има исклучително добро оформени облини, згодна е, паметна и успешна дама. Инстrукторката со неколку фотографии и порака се прости од ова 2020 година и посака во новата година луѓето да бидат поискрени, да веруваат во себе и да шират љубов.Фото : Инстаграм/annstojanova