СУПЕР ПОПУСТИ ВО FASHION GROUP

Доаѓаат супер денови.  Денови со супер попусти до 40% на новите колекции за пролет/лето 2020 на онлајн продавницата на Fashion Group. Посетете ја www.fashiongroup.com.mk и одберете си супер парчиња за новата сезона.

Ние одбравме неколку супер парчиња, на вас останува да ги пронајдете вашите!

Desigual

https://www.fashiongroup.com.mk/canti/42753-z-torba

SuperDry

https://www.fashiongroup.com.mk/bluzi/33924-maska-bluza

Women’secret

https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/35600-fustan

Diesel

https://www.fashiongroup.com.mk/patiki/31802-m-patiki

Parfois

https://www.fashiongroup.com.mk/canti/36529-canta

Scotch&Soda

https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/36897-z-fustan

MANGO

https://www.fashiongroup.com.mk/fustani/43388-fustan

Calvin Klein

https://www.fashiongroup.com.mk/maici/30965-m-maica