Taboo Sensfeel for HIM sex Pheromone: Шири сексулани ноти, секоја жена „паѓа“ на мирисот

Табу феромон парфемот за мажи е стручно формулиран за да ја зголеми моќта на привлекување кај мажите за да ги привлечат жените. давајќи магнетно присуство.

Неутрален мирис: Оваа магија за тело има неутрален мирис кој беспрекорно го надополнува вашиот личен стил и постоечките мириси.

Разновидна употреба: со погодна големина од 15 ml, може да се користи заедно со вашиот обичен парфем или самостојно.

Ефикасна формула: Развиена од реномираната лабораторија Provital, Taboo Pheromone содржи Sensfeel, уникатна состојка која ја стимулира синтезата на машките феромони, особено андростендион. Оваа формулација исто така го модулира производството на феромон преку синергетско дејство на тајните состојки.

Научно докажано: Бројни студии ја покажаа ефективноста на Sensfeel за подобрување на привлечноста.

Долготрајна привлечност: потребни се околу 30 минути за засилувачот на феромон да ја зголеми вашата привлечност, а ефектот може да трае импресивни 3 до 4 часа.