Tissot PR100: За модерен маж кој сака модерна елеганција

Tissot PR100 е совршен моден додаток за активниот и модерен маж кој сака да создаде модерна врвна предност. 

Класично елегантниот часовник и подеднакво погоден за носење во деловно опкружување и со елегантни комбинации.

А, ова се неговите перформанси:

https://bozinovski.com.mk/shop/evergreen/%d1%87%d0%b0%d1%81%d0%be%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%86%d0%b8/pr100-35/