Tissot Tradition: Совршено избалансиран со класични детали

Tissot Tradition дава навестување на носталгија на модерното производство на часовници со винтиџ стил.

Совршено избалансиран со класични детали и суптилни завршетоци овој часовник е надополнет со дизајнерски елементи како и вонвременски детали

Сказалките во златна боја амо го дополнуваат и онака шармирачкиот сјај.

Ова се неговите перформанси:

https://bozinovski.com.mk/shop/watches/tradition-19/